Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cursuri de vara la Institutul Bancar Roman

Cursuri de vara la Institutul Bancar Roman

Institutul Bancar Roman (IBR) a conceput o oferta speciala pentru cursurile de vara, destinata atat angajatilor din cadrul institutiilor bancare, cat si din institutiile financiare nebancare, care au atributii in domeniul contabilitatii. 

Acestia pot urma doua cursuri in cadrul ofertei, unul scurt si unul in sistem de invatamant la distanta, cu conditia inscrierii la ambele.

1. Contabilitate bancara - curs de scurta durata (9 - 10.07.2009, orele 9 - 16)


2. Standarde Internationale de Raportare Financiara - curs ID (13.07 - 12.10.2009) Acest pachet de cursuri ofera cunostintele de baza din contabilitatea bancara si standardele de raportare financiara. Taxa pe intreg pachetul de cursuri este de 1.100 lei.


Cei inscrisi trebuie sa plateasca prima rata de 550 lei pana la data de 9 iulie 2009, iar a doua rata de 550 lei pana la data de 21 septembrie 2009. Institutul Bancar Roman este institutie de invatamant fondata in 1991, de Banca Nationala a Romaniei si Asociatia Romana a Bancilor.


Serviciile educationale oferite de IBR au ca scop pregatirea profesionala a resursei umane din sistemul financiar-bancar.


Cu peste 24 de centre zonale asociate, IBR este membru al European Banking and Financial Services Training Association (EBTN), prestigioasa asociatie europeana a institutelor bancare din Europa, care are in prezent 34 de membri. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1263 ori
Citeste mai multe desprecurs institut bancar roman