Dalkia Romania mizeaza pe afaceri de 60 mil euro

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 13:56
2349 citiri
Dalkia Romania mizeaza pe afaceri de 60 mil euro

Producatorul de caldura Dalkia Romania estimeaza pentru anul viitor o crestere a afacerilor cu 15%, la 60 milioane euro, fata de cifra de afaceri preconizata pentru acest an, de aproximativ 52 milioane euro, a declarat vineri pentru Agentia NewsIn directorul general al companiei, Gilles Humbert, precizeaza NewsIn.

"Daca in 2009 am avut o cifra de afaceri de circa 50 milioane euro, pentru acest an ne asteptam la afaceri de 52 milioane euro, care anul viitor ar putea ajunge la minim 60 milioane euro, datorita investitiilor facute de companie", a afirmat Gilles Humbert.

De asemenea, acesta a precizat ca investitiile planificate de companie pentru 2011 se ridica la minim sapte milioane euro, insa acestea ar putea creste in functie de ofertele autoritatilor locale pentru anumite concesiuni. 

In 2004, Dalkia a obtinut concesiunea productiei si distributiei de energie termica si electricitate in Ploiesti, pentru o durata de 15 ani, semnand in acest sens un contract cu Consiliul Judetean Prahova si Primaria Ploiesti, n.r.

"Investitiile programate pentru anul viitor, de minim sapte milioane euro, vor merge in mentenanta centralelor companiei, precum si in dezvoltarea si modernizarea retelei.

Totodata, trebuie sa reabilitam echipamentele vechi. Alti bani vor fi alocati pentru reconectarea unor clienti mai vechi si conectarea unora noi", a mentionat directorul general Dalkia Romania, Gilles Humbert.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dalkia, #romania, #afaceri, #milioane, #euro , #Romania