Decathlon vrea sa se extinda in Romania

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 09:13
2861 citiri
Decathlon vrea sa se extinda in Romania

Retailerul francez de articole sportive Decathlon vrea sa detina in Romania, peste zece ani, o retea formata din minim 20 de magazine, fata de 5 in prezent, precizeaza Mediafax.

"Nu excludem niciun un tip de colaborare - chirie sau constructie proprie. Urmatoarele pe lista vor fi orasele cu un numar mare de locuitori, dupa care dorim sa intram si in orasele mai mici", a declarat luni responsabilul cu expansiunea la Decathlon Romania, Florian Trusca.

Decathlon va inaugura, marti, in incinta centrului comercial Grand Arena Mall din cartierul Berceni, al cincilea magazin din Romania si al doilea din Bucuresti.

Investitiile companiei in stocul de marfa au fost de peste un milion de euro. Alte investitii au fost realizate in amenajari ale spatiului, comunicare si publicitate, despre care Trusca nu a dat detalii.

Magazinul din Grand Arena Mall va oferi peste 5.000 de articole sportive. Aceasta este cea de-a patra unitate deschisa de retailer in 2010, dupa ce a mai inaugurat magazine in Cluj-Napoca, Brasov si Iasi.

In Bucuresti, Decathlon mai detine un magazin in cadrul parcului de retail Militari Shopping Center, deschis in iunie 2009, si va inaugura o a treia unitate in 2011, in bulevardul Theodor Pallady.

"Pentru primul an de activitate al unitatii din Berceni ne propunem sa atingem cel putin nivelul de vanzari realizate in 2009 de magazinul din Iuliu Maniu", a spus Trusca.

Pentru 2011 compania negociaza deschiderea de magazine la Timisoara, Craiova si Constanta, conform reprezentantului companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#decathlon, #magazine, #retea, #extindere , #Romania