Directorul Ringier Romania va parasi compania

Joi, 22 Iulie 2010, ora 15:50
1212 citiri
Directorul Ringier Romania va parasi compania

Marius Hagger, directorul general al Ringier Romania, va pleca la cerere din compania Ringier AG cel tarziu pana la data de 31 ianuarie 2011, potrivit unui anunt al Ringier Group Communications, publicat pe site-ul international al companiei si citat de Mediafax.

Marius Hagger va pleca de la Ringier AG la propria lui solicitare, pentru a prelua o noua provocare profesionala in cadrul grupului de media NZZ din Elvetia.

Hagger a lucrat pentru Ringier din martie 2008, ca director general al Ringier Romania.

El a condus operatiunile de la Bucuresti ale Ringier, "intr-un mediu economic extrem de dificil", potrivit anuntului.

Succesorul sau nu a fost inca numit, insa va fi desemnat pana la sfarsitul lui 2010.

"In ultimii doi ani, Marius Hagger a imbunatatit portofoliul Ringier Romania si a implementat masuri importante de reducere a costurilor care ofera o baza solida pentru viitorul companiei.

Ii multumesc lui Marius Hagger pentru activitatea sa solida si de succes intr-o piata media romaneasca tulbure si ii urez mult succes in viitor", a spus Florian Fels, CEO Ringier pentru Europa Centrala.

Marius Hagger, cetatean elvetian, are obogata experienta jurnalistica si a lucrat in cadrul Ringier timp de 10 ani, activand atat in domeniul editorial, cat si in publishing, inainte de a prelua conducerea Ringier Romania.

Cele mai importante responsabilitati anterioare in cadrul grupului au fost: editor al revistelor Tele si Schweizer Illustrierte, sef al departamentelor de stiri si politic in cadrul cotidianului Blick, redactor-sef adjunct al SonntagsBlick (editia de duminica a cotidianului Blick).

Ringier Romania a raportat, pentru 2009, o cifra de afaceri de 124,3 milioane de lei, in scadere cu 27,6% comparativ cu anul precedent, cand aceasta a fost de 171,8 milioane de lei, pierderile raportate de grup in Romania fiind de 57,6 milioane de lei.

#ringier, # romania, # companie , #Romania