Istoria "s-a scris": Kate si William au devenit oficial sot si sotie

Vineri, 29 Aprilie 2011, ora 14:00
3541 citiri
Istoria "s-a scris": Kate si William au devenit oficial sot si sotie

Kate Middleton si printul William au devenit in mod oficial sot si sotie si, odata cu casatoria lor, au primit titlurile de Duce si Ducesa de Cambridge.

Asistam la cel mai important eveniment al anului 2011.

Mirii au fost insotiti de aproximativ 1900 de invitati si de miliarde de oameni din intreaga lumea care au fost alaturi de ei in fata micilor ecrane.

Nunta regala dintre printul William si a lui Kate Middleton este total lipsita de intimitate, oricat demult si-ar fi dorit cuplul sa-si organizeze nunta regala  "dupa chipul si asemanarea lor".

Insa, regalitatea e pe cale sa devina realitate in cazul lui Kate.

La prima vedere, termenul "intimitate" a fost cuvantul de ordine pe holurile Palatului Buckingham in aceste luni in care s-au facut pregatirile de nunta.

Cu toate acestea, presa din lumea intreaga a scris pagini intregi de scenarii despre evenimentul anului 20011.

Cu toate ca au pastrat misterul celor mai importante elemente ale nuntii, rochia de mireasa si lista invitatilor, membrii casei regale au tanjit dupa atentie, potrivit CNN.com.

Pe masura ce mirii au facut lista invitatilor si au hotarat modalitatea in care au fost asezati in catedrala, printul William a tinut sa precizeze ca inaintea tuturor, cei mai important invitati sunt familiile si prietenii acestora.

In 1981, mama lui William, Lady Di, s-a plans ca in momentul in care a trebui sa treaca oamenii pe lista, i-a fost destul de greu sa se decida.

"Sunt anumite persoane la nunta ta pe care le astepti cu bucurie sa le vezi, dar asta nu inseamna ca se afla in topul listei", declara cu cateva luni in urma un oficial de la Palatul Buckingham.

Nu este pentru prima data cand printul, care a admis de mai mult ori ca poate fi incapatanat, a demonstrat ca este hotarat sa invete din istorie si sa nu mai repede greselile.

Kate si William se bucura de atentia tuturor, dar pe de alta parte nu au avut posibilitatea de a-si organiza nunta asa cum si-au dorit.

Cu toate ca decorul a fost de basm, iar rochia alba, de culoarea fildesului, cu o trena impresionanta a atras toate privirile asupra miresei, cei doi au fost nevoiti sa respecte programul minut cu minut.

Astfel, atat drumul de hotel pana la catedrala cat si fiecare secunda care a trecut a fost programata.

Monarhia britanica este recunoscuta pentru punctualitate si seriozitate.

Fete necunoscute, dar invitate

Odata ce s-a decis sa-si ia in primire statutul de Ducesa "de vita nobila",  Kate Middleton a fost nevoita sa respecte protocolul monarhiei britanice.

44 de capete regale au fost asezate aproape de cei 51 de membri ai familiei reginei Elizabeta a II-a.

Toata discutia cu privire la intimitatea pe care mirii o vor avea este doar unul din aspectele nuntii regale.

Westminster Abbey este locul in care cei doi miri au jurat in fata lui Dumnezeu credinta si fidelitate pana la moarte.

Speranta monarhiei britaice este ca relatia Ducelui si a Ducesei de Cambridge sa dainuiasca in istorie pentru a da "un nou suflu" monarhiei britanice.

Capetele incoronate tanjesc dupa atentie.

Prin urmare, casatoria fiului Printului Charles este un moment important.

Ceremonia va revigora o monarhie veche de secole, iar cei doi tineri reprezinta noua generatie care va sustine Casa de Windsor.

Casatoria printului William are loc intr-un moment de austeritate al lumii intregi. Momentul nu cere extravaganta, insa a fost plin de fast si solemnitate.

La urma urmei, astazi a avut loc casatoria unui cuplu care reprezinta viitorul monarhiei britanice.

Vezi si:

Marea Britanie in sarbatoare: Vezi toate detaliile despre nunta regala

Stil si "eticheta" la nunta anului. Vezi ce poarta membrii Casei Regale din Romania

Nunta regala "cununa" turismul romanesc

Regii se pregatesc de nunta. Planeta asteapta un spectacol

Super gadget-uri inspirate de nunta regala

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casatoria prince william kate middleton, #invitati nunta printului william, #kate middleton si prince william au devenit sot si sotie, #kate middleton si printul william ducesa si duce de cambridge, #nunta regala , #Romania