Noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti - Paul Brummell

Joi, 11 Iulie 2013, ora 09:18
1650 citiri
Noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti - Paul Brummell
Paul Brummell, noul ambasador al Marii Britanii in Romania

Diplomatul Paul Brummell a fost numit ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii in Romania, succesor al actualului ambasador, Martin Harris, functia urmand sa fie preluata in august 2014.

Brummell si-a inceput cariera diplomatica in 1987, fiind in prezwnt inalt reprezentant britanic in Barbados si Estul Caraibelor.

"In acelasi timp, el este reprezentant al Marii Britanii in Comunitatea Caraibelor (CARICOM), Organizatia Statelor Est-Caraibiene (OECS) si Consul General al Caraibelor Olandeze. Cariera sa diplomatica include o paleta larga de functii, inclusiv cea de Ambasador al Majestatii Sale in Turkmenistan si Kazakhstan (dar si Ambasador nonrezident in Kargazstan)", se arata intr-un comunicat.

"Sunt onorat si in acelasi timp incantat sa fiu numit Ambasador al Marii Britanii in Romania. Este un privilegiu sa am oportunitatea sa imi desfasor activitatea in Romania. Þarile noastre impartasesc obiective importante ca parteneriatul in cadrul Uniunii Europene si al NATO. Astept cu interes sa contribui la consolidarea relatiilor bilaterale deja foarte stranse, incepand de anul viitor", a declarat Brummell, citat in comunicat.

Ambasadorul actual al Marii Britanii, Martin Harris, va prelua un nou rol in serviciul diplomatic britanic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Paul Brummell ambasador Romania, #Paul Brummell Romania , #Romania