Omnilogic aduce in Romania telefonul Skype pentru apeluri telefonice prin internet

Joi, 19 Octombrie 2006, ora 01:51
987 citiri

Distribuitorul companiei americane USRobotics in Romania, Omnilogic, va distribui un model de telefon compatibil cu tehnologia Skype, care ofera posibilitatea de a efectua apeluri telefonice prin internet, pe piata romaneasca incepand cu aceasta toamna, a anuntat miercuri compania.Aparatul telefonic se conecteaza la calculator printr-un port USB pentru a oferi convorbiri mai facile utilizatorilor Skype, care acum numara peste 113 milioane de utilizatori in intreaga lume. Imbunatatirea caracteristicilor tehnice ale telefonului, create pentru a preveni ecoul si pentru a elimina sunetul de tunel al convorbirilor prin intermediul internetului, permite utilizarea si pe calculatoare invechite din punct de vedere tehnologic.

Tastatura permite utilizatorilor sa apeleze contactele Skype prin intermediul unor taste rapide sau sa apeleze orice numar de telefon din intreaga lume cu ajutorul SkypeOut.

Cu peste 100 de milioane de produse instalate in peste 80 de tari, USRobotics este unul dintre liderii mondiali in productia si distributia de modemuri analoage si broadband, precum si de solutii pentru retele cablate sau fara fir (wireless).

La sfarsitul lunii iulie, SMC Networks a anuntat disponibilitatea primului sau telefon mobil pentru internet (SMCWSKP100). Telefonul Wi-Fi, premiat la CeBit si distribuit in Romania prin Omnilogic, include software-ul Skype, care permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite cu utilizatorii Skype din intreaga lume fara a utiliza un calculator si realizarea de apeluri telefonice catre liniile telefonice obisnuite si catre telefoanele mobile cu SkypeOut la un pret scazut.

NewsIn

directNews.ro - Topul blogurilor

Recomandari 19 Octombrie 2006

1. Dragos Dehelean: Cum aflu ce scriu blogurile despre compania mea?

Pentru specialistii in relatii publice care au inceput sa fie preocupati de ce vorbesc bloggerii despre compania lor, m-am gandit sa recomand 2 surse (cele mai autoritare din punctul meu de vedere). Daca nu le foloseati pana acum, va recomand sa incepeti cu o cautare dupa numele companiei sau al vostru.

2. Wheels.Ideo.ro: Land Rover cu sasiu de aluminiu

Land Rover se pare ca va urma exemplul Jaguar in reducerea greutatii pe modelele sale. Jaguar foloseste aluminiul pe modelele sale Xj si XK cu mare succes, inlocuirea otelului aduce mari avantaje in ceea ce priveste siguranta dar in acelasi timp reduce considerabil greutatea automobilului. Primii care au introdus aceasta tehnologie au fost ingenerii de la Lotus pe primul Elise.

3. Doctorescu: Pestele si fructele de mare - bune sau rele?

Ca raspuns la cererea formulata de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), the Institute of Medicine reevalueaza dovezile despre beneficiul si riscul asociat consumului de peste si fructe de mare.

4. Sapte milioane de internauti

Peste 2.500 de copii si tineri au accesat in ultimele trei saptamani Internetul prin intermediul echipamentelor puse la dispozitie de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), a declarat, luni, ministrul de resort, Zsolt Nagy, la inchiderea oficiala a caravanei "Lasa-ti amprenta pe net!". Campania si-a propus ca pana in 2007 rata de penetrare a utilizarii Internetului in randul populatiei sa creasca de la 28 la suta la 33 la suta, pana la aproximativ sapte milioane de utilizatori.

5. Catalin Tolontan: Fratia gemului de visine

Un articol de Victor Ciutacu de la Jurnalul National. Dincolo de incredibila lectie oferita de numitii "galactici" in Ghencea unor fotbalisti mustind de prosternatie in fata sclipiciului glamour de Madrid, marele meci care a isterizat o tara ne va ramine-n minte prin citeva evenimente epocale conexe.