Oriflame Romania estimeaza pentru 2010 o crestere usoara a afacerilor

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 19:11
2059 citiri
Oriflame Romania estimeaza pentru 2010 o crestere usoara a afacerilor

Oriflame Romania, subsidiara locala a companiei suedeze de produse cosmetice cu vanzare directa, estimeaza o crestere usoara a cifrei de afaceri pentru acest an, fata de afacerile inregistrate in 2009, de circa 20 milioane euro, a declarat joi presedintele Oriflame International, Magnus Brannstrom, citat de NewsIn.

"In anul 2009, Oriflame Romania a avut o cifra de afaceri de circa 20 milioane euro.

Dupa o scadere in prima jumatate a anului 2010, urmata de o crestere in a doua jumatate a anului, compania estimeaza, in ansamblu, o crestere usoara pentru anul 2010.

De obicei, ne ferim sa dam cifre exacte sau procente", a declarat joi, in cadrul unei conferinte la Bucuresti, directorul executiv si presedintele Oriflame International, Magnus Brannstrom.

De asemenea, intrebat daca producatorul de cosmetice ia in considerare constructia unei fabrici in Romania, oficialul grupului a raspuns ca acest proiect ar fi interesant, insa nu pentru viitorul apropiat.

"In prezent, derulam un plan pentru constructia celei de-a doua fabrici in Rusia.

Romania este intr-adevar una dintre cele mai importante piete pentru noi in regiune si luam in considerare constructia unei fabrici aici, dar nu in urmatorii ani", a adaugat oficialul Oriflame International.

Totodata, Magnus Brannstrom a spus ca investitiile Oriflame Romania se vor focusa anul viitor in marketing, publicitate si crearea si promovarea cataloagelor, insa nu a furnizat o cifra exacta alocata in acest sens.

 

#oriflame, # romania, # crestere, # afaceri , #Romania