Posta Romana, acuzata de UTI

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 14:19
2416 citiri
Posta Romana, acuzata de UTI

Decizia Postei Romane de a inceta constractul de prestari servicii de mentenanta tehnica si intretinere pentru sistemele care asigura functionalitatea cladirilor companiei este "injusta si neechitabila" potrivit companiei UTI Facility Management.

"Ne declaram surprinsi de masura drastica adoptata de Posta Romana, in ciuda faptului ca reprezentantii companiei noastre au propus Companiei Nationale Posta Romana mai multe scenarii de optimizare a costurilor si de diminuare a pierderilor, de la prelungirea perioadei de efectuare a platilor, pana la reducerea valorii contractului cu un procent semnificativ, fara a afecta calitatea si periodicitatea serviciilor prestate", se arata intr-un comunicat al UTI.

Compania UTI precizeaza ca decizia Postei Romane i-a adus prejudicii financiare "semnificative", urmand sa aiba si efecte sociale, "compania fiind pusa in situatia de a disponibiliza cei aproape 600 de angajati la nivel national, alocati strict pentru derularea serviciilor pe acest contract".

UTI Facility Management mai arata ca a preluat in 2008, in momentul externalizarii serviciilor de mentenanta si intretinere de catre Posta Romana, "cei 600 de angajati ai clientului, acceptand conditiile impuse de sindicate: cresteri salariale si compensari salariale in cazul disponibilizarilor".

"Intreruperea contractului inainte de termen este neintemeiata, iar Posta Romana va trebui sa-si asume efectele provocate de acesta decizie", se mai arata in comunicatul UTI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#posta romana, #uti, #servicii mentenanta tehnica, #inchidere contract uti , #Romania