Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana lanseaza un serviciu de transfer de bani pe relatia Germania - Romania

Posta Romana lanseaza un serviciu de transfer de bani pe relatia Germania - Romania

Clientii Postei Romane vor putea trimite bani din Germania catre Romania prin serviciul Eurogiro Cash International (E.C.I.), valoarea maxima admisa a unui transfer sosit spre achitare, din Germania, fiind de 550 de euro, a comunicat luni compania, informeaza NewsIn.

Banii pot fi ridicati prin toate oficiile postale informatizate din Romania, indiferent de domiciliul acestuia, tranzactiile realizate avand ca suport un sistem electronic de transfer de sume.


Plata transferului E.C.I. este disponibila in doua zile lucratoare de la data depunerii sumei la oficiul postal din Germania.


Expeditorul poate stabili o alta data de plata, dar nu mai devreme de doua zile de la data depunerii si nu mai tarziu de 30 zile.


Pentru transferurile in sensul Romania-Germania, Posta Romana ofera clientilor serviciul mandate Eurogiro.


Valoarea maxima admisa a unui astfel de mandat este de 550 Euro, iar plata este disponibila in patru zile lucratoare de la data depunerii sumei la oficiul postal desemnat sa execute acest serviciu.


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2486 ori
Citeste mai multe despretransfer bani posta romana