Posta Romana: o noua procedura pentru emiterea multipla de roviniete electronice

Luni, 06 Decembrie 2010, ora 19:06
1435 citiri
Posta Romana: o noua procedura pentru emiterea multipla de roviniete electronice

Compania Nationala Posta Romana informeaza ca, incepand de luni, va extinde activitatea de incasare a tarifului de utilizare si emitere a rovinietelor electronice printr-o noua procedura "E-Rovinieta" disponibila in opt oficii postale "nr.1" din tot atatea orase, informeaza NewsIn.

Este vorba despre orasele Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

"Noul serviciu se adreseaza clientilor persoane fizice sau juridice, in special posesori de parcuri auto mari, care pot solicita achitarea tarifului de utilizare pentru orice numar de autovehicule pentru care se doreste rovinieta electronica (numarul maxim pe care il permite aplicatia este de 100 de roviniete)", se arata in comunicat.

Prin acest procedeu, se urmareste eficientizarea procesului de emitere a rovinietelor, clientul, persoana fizica sau juridica, primind o singura factura care sa ateste plata tarifului de utilizare, indiferent de numarul de autovehicvule, impreuna cu un document eliberat in format electronic din aplicatia web.

La solicitarea clientului, i se pot transmite operativ documetele emise pe e-mail, scanat sau pe fax, fara incasarea unor taxe suplimentare. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#posta, # romana, # roviniete, # electronice , #Romania