RBS Romania lanseaza Phone Banking

Vineri, 23 Octombrie 2009, ora 12:32
1397 citiri
RBS Romania lanseaza Phone Banking

RBS Romania lanseaza un nou serviciu de operatiuni bancare prin telefon - Phone Banking - prin care clientii sai isi vor putea administra finantele personale si vor putea efectua tranzactii bancare sunand la RBS Call Centre, a anuntat banca, vineri, intr-un comunicat, precizeaza NewsIn.

Noul serviciu se adreseaza clientilor de retail si va fi disponibil non-stop, clientii trebuind sa sune la RBS Call Centre si sa solicite tranzactia dorita. Detaliile privind contractarea acestui serviciu sunt disponibile la RSB Call Centre, pe pagina de internet a bancii sau in sucursalele sale.

Prin serviciul Phone Banking, clientii RBS au acces la conturile lor si pot efectua operatiuni bancare de transfer de fonduri, plata utilitatilor, constituire sau lichidare de depozite la termen, schimb valutar, deschidere sau inchidere de cont curent si diverse alte operatiuni, de la cele standard la cele mai complexe.

"Ceea ce ne dorim este sa dezvoltam produse si servicii care sa le ofere clientilor o mai mare mobilitate, precum si posibilitatea de a alege modul in care isi administreaza timpul si banii. Procesul a inceput acum cativa ani prin dezvoltarea canalelor alternative de efectuare a platilor", a spus directorul de retail pe Romania al RBS Romania, Haris Hanif.

#rbs, #operatiuni, #bancare , #Romania