Romanii nu inteleg ce lucruri uimitoare li se intampla

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 13:03
1409 citiri
Romanii nu inteleg ce lucruri uimitoare li se intampla

Lord Lamont of Lerwick, presedintele onorific al Camerei de comert romano-britanice, sustine, intr-o declaratie acordata MEDIAFAX, ca a asistat cu placere la schimbarile in bine petrecute in Romania in ultimii ani, adaugand ca are senzatia ca romanii nu inteleg ce lucruri uimitoare li se intampla.

Oficialul britanic, care a facut peste 50 de vizite in Romania, a spus ca a asistat cu placere la schimbarile care au avut loc in tara in ultimii ani.

"Uneori, am senzatia ca romanii nu inteleg ce lucruri uimitoare se intampla. De fiecare data cand vin aici (in Romania - n.r.), lucrurile sunt schimbate. Este remarcabil. S-au facut multe progrese, desi stiu ca oamenii trec in prezent printr-o situatie foarte, foarte grea. Dar de-a lungul timpului, incepand din 1990, au avut loc schimbari uimitoare", a explicat Lord Lamont of Lerwick, fost ministru al Finantelor si al Trezoreriei britanice, in perioada 1990-1993.

Lord Lamont a explicat ca, desi nivelul de trai este unul scazut, romanii "ar trebui sa observe casele pe care le-au construit in Bucuresti, masinile care exista in acest oras".

Lord Lamont of Lerwick a spus ca este in mod special interesat de evolutia post-comunista a statelor est-europene.

"Este foarte interesant modul in care aceste societati au iesit dintr-o perioada intunecata si se schimba. Este o schimbare dureroasa, dar este interesant de urmarit acest peisaj. In plus, cred ca geografia si peisajele din Estul Europei si in mod special din Romania sunt foarte, foarte frumoase, foarte atragatoare. Iar istoria acestor tari este chiar exotica", a spus el, precizand ca a vizitat orasele Brasov, Timisoara, Sibiu si Iasi. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romanii lucruri progrese situatie , #Romania