Transart, primul partener ISV Motorola din Romania

Miercuri, 18 Iulie 2007, ora 13:16
1041 citiri

Compania Transart a fost invitata sa devina partener ISV (Independent Software Vendor) al Motorola Enterprise Mobility Division, informeaza un comunicat de presa.

"Pentru Transart, incheierea acestui parteneriat reprezinta o extindere naturala a unui parteneriat mai vechi pe care noi il avem cu DSM Italia, principalul partener Symbol din Italia pentru care Transart a dezvoltat peste 100 de proiecte speciale care folosesc astfel de terminale. De asemenea pe de alta parte este o recunoastere a calitatii produselor Transart din zona de mobilitate si a potentialului Transart ca prin penetrarea cu propriile solutii software pe verticale specializate (companii de distributie, producatori din FMCG) sa influentam si achizitia unor dispozitive mobile profesionale, de calitatea celor pe care Motorola le are in portofoliul propriu." a declarat Marius Iurian, Managing Partner Transart.

Ca urmare a incheierii acestui parteneriat cu Motorola, Transart va beneficia de acces on-line la importante resurse informationale (tehnice pentru programatori), suport tehnic, training specializat, piste de acces si adoptare rapida a celor mai noi tehnologii din zona de mobilitate (ex: etichete RFID) precum si de acces preferential la terminale de ultima generatie produse de Motorola - inainte de lansarea oficiala a acestora pe piata locala.

Prin preluarea companiei Symbol Technologies la inceputul anului 2007, Motorola si-a consolidat pozitia de lider mondial si pe piata furnizorilor de tehnologii si solutii pentru intreprindere bazate pe dispozitive mobile.

Bloombiz