Vanzarile Den Braven Romania, cu 40% mai mari in S1

Marti, 20 Iulie 2010, ora 12:53
1180 citiri
Vanzarile Den Braven Romania, cu 40% mai mari in S1

Vanzarile totale (in tara si exporturile) ale Den Braven Romania, unicul producator de spume poliuretanice din tara, au crescut in primul semestru cu 40%, la 16,3 milioane euro, din care vanzarile in Romania au fost de 7,5 milioane euro, a anuntat marti compania, informeaza NewsIn.

"Valoarea totala a vanzarilor Den Braven Romania in perioada ianuarie-iunie 2010, a atins un nivel de 16,3 milioane de euro, cu 40% mai mare decat cel consemnat in primul semestru din 2009, in contextul in care exporturile de spuma poliuretanica au crescut de 2,3 ori, pana la 6,9 milioane de euro, iar vanzarile totale la export s-au majorat de peste 2,15 ori", se arata in comunicatul companiei.

De asemenea, vanzarile pe piata locala ale companiei Den Braven Romania, au crescut cu 7% in primele sase luni ale anului, comparativ cu perioada similara din 2009, la 7,5 milioane de euro, in conditiile in care, potrivit ultimelor date statistice, sectorul romanesc al constructiilor s-a redus cu aproximativ 20%, spun reprezentantii companiei.

Spre deosebire de anii precedenti, in care proiectele mari de investitii din domeniile rezidential, industrial sau comercial detineau cea mai mare pondere in totalul vanzarilor firmei.

Rezultatele din primul semestru al acestui an au fost impulsionate, intr-o proportie de 80%, de cererea de produse pentru lucrari de renovare a locuintelor personale, aceste proiecte majorand cu 25% volumul vanzarilor de spume poliuretanice, principalul produs al Den Braven Romania, fata de intervalul ianuarie-iunie 2009.

#vanzari, #den, #braven , #Romania