Vezi cati bani da Apele Romane pe 46 de autobasculante

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 16:00
1389 citiri
Vezi cati bani da Apele Romane pe 46 de autobasculante

Administratia Nationala "Apele Romane" vrea sa aloce din surse proprii 15,96 mil. lei, fara TVA,pentru 46 de autobasculante cu motor cu o capacitate cilindrica de 10.000 centimetri cubi, de cel putin 280 de cai putere si norma de poluare Euro 5, potrivit NewsIn.

Autobasculantele se vor livra in termenul ofertat, de maximum de 60 zile de la semnarea contractului. Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare este de sase luni de la data atribuirii.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 noiembrie 2011, ora 10:00.

Ofertantii trebuie sa faca dovada ca, in ultimii trei ani, au incheiat incheiat si indeplinit cel putin un contract cu o valoare egala sau mai mare de 15 milioane lei sau echivalentul euro, respectiv 3,5 milioane euro.

"Perioada de garantie va incepe de la data incheierii procesului verbal de receptie. In oferta se va preciza cu exactitate garantia pe care o acorda ofertantul, de cel putin 24 luni", se arata in caietul de sarcini.

Administratia Nationala ,"Apele Romane" are in structura sa 11 Administratii Bazinale de Apa, organizate pe bazine hidrografice, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor si Exploatarea Complexa Stanca Costesti.

#apele romana, #autobasculante, #pret autobasculante , #Romania