Victor Ponta schimba axa lui Basescu: Paris-Bucuresti, noua prioritate a Romaniei

Joi, 21 Februarie 2013, ora 14:39
1593 citiri
Victor Ponta schimba axa lui Basescu: Paris-Bucuresti, noua prioritate a Romaniei

Romania nu este doar cel mai bun partener, ci si cel mai bun prieten al Frantei in regiune, iar axa Paris-Bucuresti, de care tara noastra a avut intotdeauna nevoie, este in folosul ambelor state, i-a transmis joi premierul Victor Ponta presedintelui francez Francois Hollande.

"Intalnirea cu presedintele Republicii Franceze a fost cu totul speciala. Am reiterat faptul ca Romania este nu doar cel mai bun partener, ci cel mai bun prieten al Frantei in regiunea noastra, ca suntem o tara francofona si francofila si ca toate proiectele importante pentru cele doua tari si pentru viitorul Europei le putem desfasura si gandi impreuna", a afirmat Victor Ponta, dupa intalnirea cu Hollande.

Seful Guvernului a mai spus ca relatia romano-franceza este una speciala si ca acum se intrunesc toate conditiile necesare pentru dezvoltarea acesteia pe plan politic si economic.

"A fost o ocazie cu totul speciala si in mod sigur, in urma discutiei de aici cu presedintele Frantei si cu cele mai importante companii franceze care investesc in Romania, directia in care merge relatia franco-romana - axa Paris-Bucuresti - de care am avut intotdeauna nevoie si de care avem nevoie in continuare va fi in folosul ambelor tari", a concluzionat Victor Ponta.

Seful Guvernului va avea in continuare o intalnire cu omologul sau francez Jean-Marc Ayrault, precum si cu reprezentantii celor mai importante companii franceze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta axa Bucuresti Paris, #Victor Ponta intalnire Francois Hollande, #Victor Ponta intalnire presedinte Franta , #Romania