Videanu: PDL este singurul partid cu model economic de simulare a masurilor

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 13:03
862 citiri
Videanu: PDL este singurul partid cu model economic de simulare a masurilor

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a declarat, vineri, ca PDL este singurul partid care are un model economic de simulare a masurilor propuse si ca "nu se pot face experiente pe poporul roman", informeaza Mediafax.

"In afara PDL nu exista alt partid care sa aiba un model economic de simulare a setului de masuri economice pe care le propune. Nu se pot face experiente pe poporul roman", a afirmat Videanu, intr-o conferinta de presa.

El a fost intrebat daca reproseaza parlamentarilor ca nu au participat la elaborarea de strategii economice de iesire din criza si au lasat aceste lucruri doar ca raspundere a Guvernului.

"Partidul ar fi trebuit sa antreneze grupurile parlamentare. Am neglijat aceasta latura si ne-am concentrat pe ceea ce trebuia facut. (...) Tara este inaintea partidului, dar cele mai importante structuri intr-o democratie, esenta democretiei, sunt partidele, nu oamenii, care se schimba", a adaugat Videanu.

Videanu si-a depus joi mandatul de ministru al Economiei, pentru a se ocupa de PDL, partid in care detine functia de prim-vicepresedinte.

"Este foarte important ca in partid sa existe cineva care sa conduca comisiile de specialitate. Intentionez sa propun partidului infiintarea Institutului de stiinte economice", a mai spus Videanu.

#criza, #experiente, #popor, #roman, #videanu , #Romania