Putin: A venit timpul sa punem capat ipocriziei

Luni, 18 Iunie 2012, ora 21:30
1635 citiri
Putin: A venit timpul sa punem capat ipocriziei

Presedintele rus, Vladimir Putin, sustine, intr-un articolul publicat luni de cotidianul mexican, El Universal ca tarile G20 trebuie sa stabileasca o limita a protectionismului, in contextul crizei economice globale, relateaza Ria Novosti.

Putin este de parere ca una dintre practicile des intalnite printre liderii statelor G20 este deghizarea protectionismului in restrictii de ordin ecologic sau tehnologic.

"A venit timpul sa punem capat ipocriziei si sa fixam un nivel acceptabil al masurilor de protectie destinate pastrarii locurilor de munca in perioade de criza mondiala. (...)Trebuie sa recunoastem ca, pe fondul declaratiilor care blameaza protectionismul, acesta devine mai sofisticat, mai ales prin intermediul restrictiilor ecologice si tehnologice", a opinat liderul de la Kremlin in articolul "Summitul G20 si provocarile economice globale".

Vladimir Putin va fi prezent luni si marti la summitul G20 din Los Cabos, Mexic.

Intalnirea dintre presedintele rus si omologul sau american, Barack Obama, este unul dintre cele mai asteptate momente ale summitului. Printre subiectele dezbatute se numara scutul antiracheta si situatia din Siria.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin ipocrizie, #Putin G20, #Putin Barack Obama , #Rusia