OBI, investitie de 5 mil euro la Ploiesti

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 01:27
2103 citiri
OBI, investitie de 5 mil euro la Ploiesti

OBI, retailer de bricolaj si gradinarit prezent in Europa Centrala si de Est, a inaugurat miercuri un nou magazin in Ploiesti, pentru care a investit 5 milioane euro, acesta fiind al cincilea de pe piata din Romania dupa cele din Oradea, Bucuresti, Arad si Pitesti, a anuntat compania.

"Cu suprafata totala de aproximativ 10.000 metri patrati, magazinul OBI Ploiesti va pune la dispozitia consumatorilor o gama de articole de bricolaj DIY (Do It Yourself), tehnica, materiale de constructii, decoratiuni interioare si produse de intretinere si renovare a locuintei", se arata intr-un comunicat transmis de companie. Suprafata de vanzare este de circa 8.500 metri patrati.

Totodata, magazinul este situat in acelasi perimetru cu complexul Real si beneficiaza de cele aproximativ 8.000 de locuri de parcare comune. OBI este o divizie a grupului german Tengelmann si a anuntat ca isi va continua si in 2010 strategia de expansiune pe piata romaneasca, urmand sa mai deschida si alte noi magazine.

Produsele companiei includ materiale de constructii (lemn, materiale de constructii, tigla), tehnica (unelte electrice, aparate, articole sanitare, electrice, de feronerie), materiale de interior (vopsele, tapete, lampi, decoratiuni) si gradinarit (ghivece, plante de interior, unelte pentru gradinarit si mobilier).

OBI detine peste 523 de magazine in Germania, Cehia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Bosnia-Hertegovina, Rusia, Italia, Austria, Elvetia, Croatia, Ucraina si Romania. OBI este cel de-al cincilea mare distribuitor DIY (Do it Yourself) din lume, avand peste 38.000 de angajati. 

#obi, #bricolaj, #gradinarit, #dyi , #Slovenia