Prima Doamna a SUA a cheltuit 10 mil. dolari pe vacante

Joi, 25 August 2011, ora 11:39
1458 citiri
Prima Doamna a SUA a cheltuit 10 mil. dolari pe vacante

Michelle Obama a dat 10 milioane de dolari in banii contribuabililor pe vacante, conform unor surse din Casa Alba, relateaza Mediafax.

" Este dezgustator. Michelle profita de pozitia sa privilegiata in timp ce majoritatea americanilor care muncesc din greu abia isi pot permite o saptamana sau doua de concediu ", a declarat o sursa pentru National Enquirer.

Cand s-a facut calculul final, s-a constatat ca ea a chetuit peste zece milioane de dolari din banii contribuabililor doar pe vacante.

Prima Doamna ar fi petrecut 42 de zile de vacanta in ultimul an, inclusiv cea din Spania de 375.000 de dolari si cele patru zile la ski in Vail, Colorado, unde a cheltuit 2.000 de dolari pe noapte pentru un apartament la hotelul Sebastian.

In plus, sejurul de noua zile al familiei la Martha's Vineyard este, de asemenea, scump, proprietatea inchiriata costand 50.000 de dolari pe saptamana.

"Lui Michelle ii plac, de asemenea, bauturile alcoolice scumpe in timpul excursiilor. Prefera martini cu votca de cea mai buna calitate si are o preferinta aparte pentru vinurile spumoase scumpe", a declarat sursa citata.

Atunci cand presedintele si sotia sa platesc pentru unele dintre cheltuielile persoane din propriul buzunar, site-ul whitehousedossier.com arata ca valoarea platita de cuplu este cu mult depasita de pretul platit de populatie.

In plus, presedintele si familia sa au sosit cu avioane separate in Massachusetts, desi au calatorit in aceeasi zi. Presedintele a plecat de la Casa Alba la bordul Marine One si a mers catre baza aeriana Andrews pentru a urca la bordul Air Force One, impreuna cu cainele Bo.

Dupa ce a aterizat la Cape Cod Coast Guard, el a luat elicopterul pana la destinatia sa de vacanta. Sotia sa si cele doua fiice ale lor, care au ajuns cu doar patru ore inainte, au plecat tot de la Washington, dar au calatorit la bordul unui avion militar special.

Acestea au beneficiat de propria coloana oficiala de la aeroport la resedinta de vacanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#obama, #sua saracie, #obama bani, #michelle obama, #sotie obama , #Spania