5 lucruri mai putin cunoscute despre Barack Obama

Duminica, 29 Mai 2016, ora 14:38
2949 citiri
5 lucruri mai putin cunoscute despre Barack Obama
Foto: Facebook/Barack Obama

Barack Obama este cel mai puternic lider al lumii de aproape opt ani, insa exista lucruri mai putin cunoscute despre primul presedinte de culoare al SUA. Liderul democrat este singurul presedinte american care a vizitat India de doua ori, insa multe alte lucruri, cel putin amuzante, au scapat din atentia publicului larg.

Presedintele "renegat"

Se pare ca Serviciul Secret - agentia responsabila de protectia presedintelui american si a familiei sale - foloseste nume de cod pentru fiecare membru al familiei prezidentiale, scrie Share America. In timp ce Barack Obama a fost numit de agenti "renegatul", sotia sa se bucura de porecla "renasterea". Malia Obama este numita "stralucirea" de catre barbatii in costum negru, iar mezina familiei este un "boboc de trandafir".

Muncitor din tinerete

Se pare ca Barack Obama a intrat pe piata muncii inca din primii ani ai adolescentei, atunci cand a inceput sa lucreze intr-o gelaterie. Viitorul presedinte se infrupta atat de des din ...citeste mai departe despre "5 lucruri mai putin cunoscute despre Barack Obama" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama curiozitati, #Obama arhitect, #Obama Harry Potter , #Stiri International