50 de experti republicani in securitate: Trump ar fi cel mai periculos presedinte din istoria SUA

Marti, 09 August 2016, ora 08:11
1149 citiri
50 de experti republicani in securitate: Trump ar fi cel mai periculos presedinte din istoria SUA
Foto: Facebook/Donald J. Trump

50 de republicani care au exercitat functii importante in aparatul american de securitate nationala au denuntat luni, intr-o scrisoare dura, ignoranta si incompetenta lui Donald Trump.

In opinia lor, Trump ar fi "cel mai periculos presedinte din istoria SUA", relateaza AFP.

Semnatarii scrisorii au lucrat la Casa Alba, Departamentul de Stat sau Departamentul Apararii pentru presedinti republicani, de la Richard Nixon la George W. Bush.

Ei nu fac apel la votarea candidatei democrate la Casa Alba, Hillary Clinton, dar subliniaza ferm in aceasta scrisoare deschisa publicata de New York Times: "Niciunul dintre noi nu va vota pentru Donald Trump".

Ei sustin ca miliardarul nu este calificat pentru postul de comandant-sef, din cauza lipsei de competente si a instabilitatii caracterului sau.

"Dl. Trump nu are personalitate, valori sau experienta pentru a fi presedinte", scriu expertii in securitate, subliniind ca el ar slabi autoritatea morala a SUA in lume si ca pare sa nu ...citeste mai departe despre "50 de experti republicani in securitate: Trump ar fi cel mai periculos presedinte din istoria SUA" pe Ziare.com

#Trump atacat republicani, #Trump presedinte periculos, #Trump incompetent , #Stiri International