70 de ani de ONU: Palatul Victoria va fi albastru, odata cu Marile Piramide si Statuia lui Iisus de la Rio

Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 11:26
1012 citiri
70 de ani de ONU: Palatul Victoria va fi albastru, odata cu Marile Piramide si Statuia lui Iisus de la Rio
Foto: UN

Anul 2015 este anul celebrarii a 70 de ani de activitate a Organizatiei Natiunilor Unite, marcata sub tema "Un ONU puternic - o lume mai buna".

Cu aceasta ocazie, Palatul Victoria va fi iluminat, sambata, in culoarea albastra, in cadrul unei campanii in care au fost incluse si cladiri precum Opera din Sidney, Marile Piramide de la Gizeh, Statuia lui Iisus Christos de la Rio de Janeiro sau Empire State Building din New York, a informat, vineri, Biroul de presa al Executivului.

Ziua Natiunilor Unite se celebreaza pe 24 octombrie, pentru a marca intrarea in vigoare, in 1945, a Cartei ONU. Prin ratificarea acestui document fondator de catre majoritatea semnatarilor sai, inclusiv a celor cinci membri permanenti ai Consiliului de Securitate, Organizatia Natiunilor Unite si-a inceput oficial activitatea.

Campania "Turn the World UN Blue" marcheaza astfel 70 de ani de existenta a Organizatiei Natiunilor Unite, iar cu aceasta ocazie monumente sau cladiri oficiale din intreaga lume vor ...citeste mai departe despre "70 de ani de ONU: Palatul Victoria va fi albastru, odata cu Marile Piramide si Statuia lui Iisus de la Rio" pe Ziare.com

#aniversare 70 ani ONU, #campanie aniversare ONU, #lumini albastre aniversare ONU , #Stiri International