A castigat la loterie de doua ori intr-o saptamana

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 08:11
1906 citiri
A castigat la loterie de doua ori intr-o saptamana

O tanara de 19 ani din California, Statele Unite, este cu 655.555 de dolari mai bogata dupa ce a castigat la loterie de doua ori in numai o saptamana, informeaza vineri UPI.

Potrivit California Lottery, Rosa Dominguez se intorcea din Arizona si se indrepta spre casa la volanul masinii sale cand s-a oprit la o benzinarie din Paso Robles de unde a cumparat cateva lozuri razuibile printre care si un tichet "Power 5's" in valoare de 5 dolari, care s-a dovedit a fi castigator. Acesta i-a adus norocoasei premiul cel mare, de 555.555 de dolari.

"Am fost atat de emotionata incat imi venea sa plang", a declarat Dominguez oficialilor loteriei.

Cateva zile mai tarziu, tanara se afla la o benzinarie din Greenfield, cand a decis sa-si incerce din nou norocul cumparand un tichet "Lucky Fortune", in valoare de 5 dolari. Si acesta s-a dovedit norocos, aducandu-i marele premiu de 100.000 de dolari.

Dominguez a declarat ca planuieste sa utilizeze o parte din castiguri la cumparaturi si sa isi achizitioneze o masina noua.

Potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul California Lottery, cele doua evenimente au avut loc in luna mai. ...citeste mai departe despre "A castigat la loterie de doua ori intr-o saptamana" pe Ziare.com

#castig loterie doua ori saptamana, #noroc loterie , #Stiri International