A crescut numarul mortilor dupa atentatele din Spania

Vineri, 18 August 2017, ora 13:28
1154 citiri
A crescut numarul mortilor dupa atentatele din Spania
Foto: Arhiva Ziare.com

A crescut numarul mortilor in urma atacurilor teroriste de joi dupa-amiaza si de vineri dimineata, din orasele spaniole Barcelona si Cambrils.

Astfel, potrivit The Telegraph, 14 oameni au fost ucisi in cele doua atentate, dupa ce o femeie ranita grav in statiunea Cambrils a murit la spital.

Alte 6 persoane au fost ranite, dupa ce o masina cu 5 teroristi a intrat in oameni pe strada. Cei 5 aveau asupra lor centuri explozive false si au fost ucisi de politisti.

In total, au fost ranite peste 110 persoane in cele doua atacuri separate. Cel mai grav atac a avut loc joi dupa-amiaza, la Barcelona, unde o furgoneta a intrat in multime pe celebra strada La Rambla, provocand moartea a 13 oameni si ranirea altor aproximativ 100.

Ambele orase se afla Catalonia, pe malul Marii Balearelor. ...citeste mai departe despre "A crescut numarul mortilor dupa atentatele din Spania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crescut numar morti atac Cambrils, #bilant atac terorist Cambrils, #atacuri teroriste Spania, #morti atacuri teroriste Spania, #atacuri teroriste Barcelona Cambrils , #Stiri International