A doua zi dupa atentate: Viata reincepe timid la metroul din Bruxelles

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 16:04
956 citiri
A doua zi dupa atentate: Viata reincepe timid la metroul din Bruxelles
Foto: captura video RTFB.be

A doua zi dupa atentatele care au lovit capitala Belgiei, locuitorii din Bruxelles incearca sa-si reia rutina depasindu-si temerile. Traficul de la metrou s-a reluat partial, miercuri, la putin timp dupa ora 07:00 (06:00 GMT), insa tronsonul pe care se afla statia Maelbeek, in care s-a produs unul dintre atentate, a ramas inchis, fiind inlocuit de autobuze pentru navetisti.

La intrarea in 11 statii de metrou redeschise - din circa 60 in total - calatorii sunt controlati in bagaje, relateaza AFP.

La statia de metrou Schuman, principalul loc de acces la institutiile europene, urmatoarea oprire dupa Maelbeek, peronul este mult mai putin aglomerat decat de obicei.

Explozii in Bruxelles, la aeroport si metrou: Zeci de morti (Video)

Dominique Salazar, studenta la sociologie in varsta de 18 ani, marturiseste ca ii este "putin frica". Mai ales ca are doi frati mai mici, de 3 si 6 ani, pe care ii insoteste la gradinita. "Dar nu avem alta varianta pentru a ne deplasa", afirma ...citeste mai departe despre "A doua zi dupa atentate: Viata reincepe timid la metroul din Bruxelles" pe Ziare.com

#metrou explozii Bruxelles , #Stiri International