A fost facut primul pas pentru punerea sub acuzare si suspendarea lui Trump

Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 22:52
976 citiri
A fost facut primul pas pentru punerea sub acuzare si suspendarea lui Trump
Foto: Facebook/President Donald J. Trump

Deputatul democrat Brad Sherman a facut primul pas procedural pentru punerea sub acuzare si demiterea (impeachment) presedintelui american, Donald Trump.

Sherman, care reprezinta San Fernando Valley in Parlament, a introdus in mod oficial solicitarea miercuri dupa amiaza, arata Los Angeles Times.

Democratul il acuza pe Trump de obstructionarea justitiei in privinta anchetei privind interventia Rusiei in alegerile prezidentiale.

"Un astfel de comportatament cere punerea sub acuzare, un proces si retragerea din functie", a spus Sherman, conform The Independent.

Pentru a trece, propunerea are nevoie de 218 voturi. Pana acum doar inca un democrat si-a aratat intentia de a sprijini procedura. In plus, republicanii au un avantaj de 24 de locuri in Camera Reprezentantilor, arata The Hill.

Sherman insusi spune ca nu se asteapta ca impeachment-ul sa se intample imediat, insa spera ca procedura pe care a declansat-o sa inspire Casa Alba, care sa isi stapaneasca "impulsurile necontrolate", de care a dat dovada Executivul pana acum.

Trump nu este investigat pentru obstructionarea justitiei, sustine avocatul sauDupa ce a starnit un imens scandal, Trump sustine ca nu l-a inregistrat in secret pe fostul sef FBITatal fostului sef FBI James Comey spune ca Trump ar trebui demis imediat si internat intr-un azil de nebuniDemiterea directorului FBI, inceputul sfarsitului pentru Donald Trump?Reactia lui Trump la dezvaluirile fostului director FBI: Ne aflam sub asediuGlumele lui Putin despre fostul sef FBI James Comey: Daca e persecutat in SUA, ii oferim azil in Rusia ...citeste mai departe despre "A fost facut primul pas pentru punerea sub acuzare si suspendarea lui Trump" pe Ziare.com

#Trump punere sub acuzare, #Trump obstructionarea justitiei , #Stiri International