Adevarul din spatele razboiului secret al lui Putin dezvaluit de soldatii rusi

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 13:46
1531 citiri
Adevarul din spatele razboiului secret al lui Putin dezvaluit de soldatii rusi
Foto: Newsweek

Dincolo de declaratiile lui Putin si ale oficialilor rusi, exista o cu totul alta realitate referitoare la conflictul din Ucraina.

Militarii rusi au fost dusi sa lupte in Ucraina, fara sa stie unde merg, iar trupurile celor ucisi in conflictele armate au fost trimise acasa, inapoi in Rusia, in camioane special inscriptionate cu numarul 200, potrivit unui documentar realizat de revista Newsweek.

In timp ce NATO a discutat in cadrul unui summit ce trebuie sa faca in legatura cu razboiul din Ucraina, iar Vladimir Putin a negociat un acord de incetare a focului cu Kievul, societatea rusa este repugnata de relatari despre inmormantari secrete ale soldatilor ucisi in Ucraina.

Trupurile soldatilor rusi sosesc in sicrie, pe furis, la Nizhny Novgorod, Orenburg, Pskov, Murmansk, Dagestan si in alte regiuni din Rusia. Numarul soldatilor rusi morti a crescut la peste 200 in cateva zile, intre 12 august si 2 septembrie, intr-un razboi in care, oficial, Rusia nu e implicata.

Nevestele ...citeste mai departe despre "Adevarul din spatele razboiului secret al lui Putin dezvaluit de soldatii rusi" pe Ziare.com

#soldatii rusi ucisi Ucraina, #razboi secret Rusia Ucraina , #Stiri International