Adio, Schengen? Dupa Germania, granite inchise in Belgia, Austria, Slovacia si Polonia

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 16:20
1492 citiri

Belgia va lua "cu siguranta in considerare" inchiderea temporara a frontierelor pentru refugiati, a declarat secretarul de stat pentru azil si migratie, Theo Francken.

Francken, din cadrul partidului flamand de centru-dreapta N-VA, a facut remarcile pe postul de limba olandeza Radio 1, dupa ce Germania a anuntat duminica reintroducerea controalelor la frontiera cu Austria.

"Daca asta inseamna ca dintr-o data vor veni in Belgia, atunci nu exista alta alternativa decat inchiderea frontierelor", a spus Francken.

"Inteleg decizia Germaniei. Daca ajungem intr-o situatie similara, ceea ce nu este cazul in prezent, este cu siguranta o masura pe care o vom lua in considerare", a spus el.

Criza imigrantilor: Austria suspenda traficul feroviar cu GermaniaSute de imigranti au trecut frontiera ungaro-austriaca pe josCriza imigrantilor Oficial din Austria: Masurile antiimigratie ale Ungariei, comparabile cu perioada nazistaUngaria: Austria poarta o campanie de minciuni la adresa ...citeste mai departe despre "Adio, Schengen? Dupa Germania, granite inchise in Belgia, Austria, Slovacia si Polonia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Schengen Belgia Austria controale granite, #imigranti controale granite Schengen , #Stiri International