AID: Ultima declaratie a lui Vladimir Putin, o amenintare directa la adresa Romaniei

Duminica, 29 Mai 2016, ora 14:17
2749 citiri
AID: Ultima declaratie a lui Vladimir Putin, o amenintare directa la adresa Romaniei
Foto: Kremlin (Arhiva)

Asociatia pentru Implementarea Democratiei (AID) considera ca ultima declaratie a presedintelui rus Vladimir Putin este o amenintare directa la adresa Romaniei.

Amintim ca Putin a avertizat, vineri, Romania si Polonia ca, acum, s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor ruse, deoarece gazduiesc elemente ale scutului antiracheta american pe care Moscova il considera o amenintare.

"Daca ieri in aceste zone din Romania oamenii pur si simplu nu stiau ce inseamna sa fii in raza de actiune, de astazi suntem fortati sa luam anumite masuri pentru a ne asigura securitatea", a declarat Vladimir Putin la Atena intr-o conferinta de presa, organizata in comun cu premierul grec, Alexis Tsipras. "In aceeasi situatie se afla si Polonia", a continuat presedintele rus.

Vladimir Putin nu a specificat ce masuri concrete va lua Rusia, insa a subliniat ca nu va face primul pas si doar va raspunde la actiunile Washingtonului. "Nu vom actiona pana cand nu vom vedea rachete in zonele cu care ne ...citeste mai departe despre "AID: Ultima declaratie a lui Vladimir Putin, o amenintare directa la adresa Romaniei" pe Ziare.com

#Putin amenintare directa Romania, #Putin ameninta Romania AID , #Stiri International