Al doilea test electoral in SUA: Trump rasufla usurat. Ce a promis omul care a invins-o pe Clinton

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 07:32
920 citiri
Al doilea test electoral in SUA: Trump rasufla usurat. Ce a promis omul care a invins-o pe Clinton
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Democratul Bernie Sanders si republicanul Donald Trump au castigat, marti, alegerile primare din statul New Hampshire, care ii departajeaza in SUA pe candidatii la prezidentiale din fiecare partid.

In tabara republicana, pe primul loc se afla miliardarul Donald Trump (34%), urmat de guvernatorul de Ohio, John Kasich (16%), si de Jeb Bush (12%).

La democrati, Bernie Sanders, favorit in acest stat vecin cu Vermont al carui senator este, o devanseaza pe Hillary Clinton, 56% fata de 42%, potrivit rezultatelor partiale inregistrate la o ora dupa incheierea votului, scrie AFP.

America isi alege presedintele: Tot ce trebuie sa stii despre cel mai important scrutin din lume

Bernie Sanders a afirmat, marti seara, ca victoria sa detasata arata ca oamenii doresc "o schimbare reala".

"Ceea ce oamenii au spus aici este ca, tinand cont de crizele enorme cu care se confrunta tara noastra, este prea tarziu pentru a pastra aceeasi elita politica, aceeasi elita economica. Oamenii vor o ...citeste mai departe despre "Al doilea test electoral in SUA: Trump rasufla usurat. Ce a promis omul care a invins-o pe Clinton" pe Ziare.com

#Trump alegeri primare New Hampshire, #Hillary Clinton pierde New Hampshire, #New Hampshire castiga Bernie Sanders , #Stiri International