Alarmat de potentialul de conflict din zona, Putin anunta inspectii ale intregii capacitati de lupta

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 11:28
775 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin a vorbit despre necesitatea consolidarii capacitatii de aparare a Rusiei, continuarea dezvoltarii constructiei militare a tarii si intarirea potentialului ei de aparare, intr-un discurs rostit in cadrul unei ceremonii de avansare in grad a unor ofiteri superiori, joi, la Kremlin.

Fara a nominaliza vreo tara, presedintele rus a spus ca "unele state" duc o politica in directia unor "actiuni nelimitate preventive" cu caracter ofensiv, relateaza agentia de presa Dsnews.ua, citand Interfax.

"Ca urmare, in regiuni importante din punct de vedere strategic pentru Rusia creste potentialul de conflict", a subliniat Putin, punctand ca Federatia Rusa intentioneaza sa-si consolideze securitatea pe acest fond.

Fortele armatei ruse trec printr-un proces de modernizare in ultimii ani, a indicat seful statului rus. Anterior, aceasta modernizare a vizat in special inlocuirea vechilor submarine, avioane, rachete etc.

Potrivit presedintelui rus, "anul trecut a... citeste mai departe despre "Alarmat de potentialul de conflict din zona, Putin anunta inspectii ale intregii capacitati de lupta" pe Ziare.com

#Vladimir Putin manevre Rusia, #Vladimir Putin armata Rusia , #Stiri International