Alegeri in Marea Britanie: Fara rezultate oficiale, rivalul lui Cameron recunoaste infrangerea

Vineri, 08 Mai 2015, ora 08:26
834 citiri
Alegeri in Marea Britanie: Fara rezultate oficiale, rivalul lui Cameron recunoaste infrangerea
Foto: Twitter/@Ed_Miliband

Liderul Partidului Laburist britanic, Ed Miliband, a declarat vineri dimineata ca formatiunea sa politica a avut o noapte "foarte dezamagitoare", dupa ce rezultatele la iesirea de la urne au aratat ca laburistii au suferit o infrangere clara in fata conservatorilor in alegerile parlamentare desfasurate joi in Marea Britanie.

"Aceasta a fost in mod clar o noapte foarte dificila si dezamagitoare pentru Partidul Laburist", a spus Miliband in fata sustinatorilor sai din circumscriptia Doncaster (nordul Angliei), unde a fost reales parlamentar, relateaza Reuters.

Alegeri in Marea Britanie: Cuvantul rostit cu teama la Bruxelles care trimite fiori in intreaga Europa

Recunoscandu-si practic infrangerea, Ed Miliband a adaugat ca ii pare foarte rau pentru ceea ce s-a intamplat la aceste alegeri din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, in special in Scotia unde ascensiunea nationalistilor "'i-a coplesit" pe laburisti.

Cameron va fi premierul tuturor britanicilor

Pe ...citeste mai departe despre "Alegeri in Marea Britanie: Fara rezultate oficiale, rivalul lui Cameron recunoaste infrangerea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezultate alegeri Marea Britanie, #alegeri Marea Britanie Cameron, #alegeri Marea Britanie laburisti , #Stiri International