Alegeri in Marea Britanie: Un candidat Ukip sustine ca romanii sunt "niste gunoaie"

Joi, 07 Mai 2015, ora 14:41
836 citiri

Un candidat Ukip din aceeasi circumscriptie cu Nigel Farage (foto) afirma ca imigrantii de la Mediterana sunt de fapt "luptatori ai Statului Islamic", iar romanii "niste gunoaie", la un eveniment de campanie la care participa si liderul formatiunii.

Potrivit tabloidului britanic, Ted Bennett, in varsta de 65 de ani, care candideaza pentru un post de consilier local, a fost inregistrat miercuri de un reporter Daily Mirror - la doar 24 de ore dupa ce Ukip a suspendat un candidat care a amenintat ca isi va impusca contracandidatul conservator - afirmand ca romanii care locuiesc in zona sunt "niste gunoaie".

Alegeri in Marea Britanie: Avertismentul unui deputat roman de diaspora

"Avem romani la Cliftonville. Dar problema este ca ei fac caz de sistemul nostru si rad de noi. Daca te duci la Aldi, in Margate, te vei trezi printre putinii care vorbesc engleza. Dar sunt doar niste gunoaie", a declarat el.

Tabloidul mai scrie ca Bennett a incercat sa-l convinga pe reporterul sau ca ...citeste mai departe despre "Alegeri in Marea Britanie: Un candidat Ukip sustine ca romanii sunt "niste gunoaie"" pe Ziare.com

#alegeri Marea Britanie, #candidat UKIP alegeri, #Ukip imigranti romani , #Stiri International