Alegeri in Moldova: Oamenii ies in numar impresionant la vot, candidatii fac ultimele indemnuri

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 13:33
885 citiri
Alegeri in Moldova: Oamenii ies in numar impresionant la vot, candidatii fac ultimele indemnuri
Foto: Arhiva Ziare.com

Duminica este o zi cruciala pentru Republica Moldova, unde cetatenii isi aleg presedintele, iar prezenta la vot este neasteptat de ridicata la orele dupa-amiezii.

Aproape o treime dintre moldovenii cu drept de vot au mers la urne si au optat pentru unul dintre cei noua candidati la alegerile prezidentiale. La ora 13:25, prezenta la vot era de peste 29%, adica 850.000 de persoane dintre cele trei milioane cu drept de vot.

Puteti urmari aici, live, prezenta la vot la alegerile din Republica Moldova.

Pana acum, presedintele si premierul tarii, dar si cei mai multi dintre cei inscrisi in cursa electorala au votat deja si au transmis mesaje pentru electorat.

Presedintele moldovean Nicolae Timofti s-a prezentat la sectia de votare alaturi de sotia sa, insa nu a vrut sa faca prea multe comentarii, spunand ca "nu a venit la sectia de vot pentru a sustine conferinte de presa, ci sa voteze", relateaza Unimedia.

La randul sau, premierul Pavel Filip a spus ca este convins ca ...citeste mai departe despre "Alegeri in Moldova: Oamenii ies in numar impresionant la vot, candidatii fac ultimele indemnuri" pe Ziare.com

#alegeri Moldova, #prezenta vot Moldova , #Stiri International