Alegeri in SUA: Clinton se impune in Nevada, Trump in Carolina de Sud. Jeb Bush se retrage din cursa

Duminica, 21 Februarie 2016, ora 09:00
1103 citiri
Alegeri in SUA: Clinton se impune in Nevada, Trump in Carolina de Sud. Jeb Bush se retrage din cursa
Foto: Facebook/The White House

Jeb Bush, frate si fiu de fosti presedinti, s-a retras sambata din cursa pentru Casa Alba dupa ce a inregistrat un nou rezultat nefavorabil la primarele republicane in care, desi era considerat favorit, a fost invins categoric de Donald Trump.

In ce-i priveste pe democrati, Hillary Clinton a castigat primarele in Nevada, reusind sa tempereze valul de entuziasm pentru senatorul de Vermont Bernie Sanders, scrie AFP.

Jeb Bush, retragere in lacrimi

Jeb Bush nu si-a putut stapani lacrimile in momentul in care a trebuit sa recunoasca faptul ca nu are sanse la Casa Alba.

"In aceasta seara, imi suspend campania", a declarat foarte emotionant fostul guvernator de Florida, intrerupandu-se pentru a-si sterge lacrimile.

"In pofida a ceea ce poate ati auzit, ideile conteaza, politicile conteaza", a adaugat el intr-o replica acida apreciata de suporterii sai la adresa invingatorului republican Donald Trump.

Miliardarul Donald Trump a castigat fara emotii primarele prezidentiale ...citeste mai departe despre "Alegeri in SUA: Clinton se impune in Nevada, Trump in Carolina de Sud. Jeb Bush se retrage din cursa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri primare SUA Hillary Clinton Nevada, #alegeri primare SUA Donald Trump, #Jeb Bush retragere alegeri SUA , #Stiri International