Alegeri in SUA: Doi republicani inculpati pentru frauda au fost realesi in Congres

Miercuri, 07 Noiembrie 2018, ora 11:21
1009 citiri

Doi republicani, Duncan Hunter, membru al Camerei Reprezentantilor din California, si Chris Collins, membru al Camerei Reprezentantilor din New York, inculpati pentru fapte penale, au fost realesi marti.

Hunter a fost inculpat in august in legatura cu o serie de fapte penale, inclusiv folosirea pentru scop personal a fondurilor de campanie, frauda, fals in acte, incalcari ale regulilor privind finantarea campaniilor. Politicianul a pledat nevinovat, potrivit postului CNN.

Collins a fost inculpat, tot in luna august, in legatura cu fraude pe piata de capital si afirmatii false privind o presupusa schema de tranzactionare pe baza informatiilor privilegiate. Si Collins a pledat nevinovat in privinta acestor acuzatii.

Ziare.com v-a prezentat in aceasta noapte, in format LIVE TEXT, ce s-a intamplat in confruntarea electorala din SUA. Iata cele mai importante informatii despre desfasurarea scrutinului de peste ocean

Vezi si:

Alegeri in SUA: Democratii, votati masiv de femei, minoritati etnice si tineriPremiere la alegerile din SUA: In Congres intra doua musulmane si o amerindiana. Plus primul guvernator gay ...citeste mai departe despre "Alegeri in SUA: Doi republicani inculpati pentru frauda au fost realesi in Congres" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri SUA realesi penali Congres , #Stiri International