Alegeri in SUA: Schimb violent de replici intre candidatii republicani (Video)

Duminica, 14 Februarie 2016, ora 13:42
1026 citiri
Alegeri in SUA: Schimb violent de replici intre candidatii republicani (Video)
Foto: captura CNN

Dezbaterea televizata intre candidatii in alegerile primare republicane din SUA, desfasurata sambata seara in Carolina de Sud, a fost punctata de schimburi violente de replici, favoritul actual Donald Trump atacandu-si fara menajamente rivalii.

Tintele predilecte ale miliardarului au fost Jeb Bush, fost guvernator al Floridei, si Ted Cruz, senator de Texas, consemneaza AFP.

Trump si-a intrerupt in mod repetat adversarii, ridicand vocea, gesticuland si fiind huiduit de simpatizantii "victimelor" sale din sala.

Atacandu-l in mod constant pe Jeb Bush, mai ales in materie de politica externa, omul de afaceri a inceput prin a spune ca SUA nu pot duce simultan doua razboaie in Siria, in acelasi timp impotriva lui Bashar al-Assad si a gruparii Statul Islamic, "animale" care, in opinia sa, ar trebui vizate cu prioritate.

"Jeb greseste", a afirmat Donald Trump despre ex-guvernatorul Floridei, care insista pentru plecarea presedintelui sirian. "Ascultandu-l, pe el si pe altii, ne ...citeste mai departe despre "Alegeri in SUA: Schimb violent de replici intre candidatii republicani (Video)" pe Ziare.com

#dezbatere republicani SUA, #alegeri SUA , #Stiri International