Alegeri in SUA: Ziarele se inghesuie sa o sustina pe Clinton, Trump scrie istorie cu zero aliati din partea presei

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 15:23
927 citiri
Alegeri in SUA: Ziarele se inghesuie sa o sustina pe Clinton, Trump scrie istorie cu zero aliati din partea presei
Foto: Twitter/Hillary Clinton

Niciodata nu a existat in SUA un dezechilibru mai mare decat la alegerile prezidentiale de anul acesta, cand mai toate ziarele importante s-au inghesuit sa o sprijine pe candidata democrata Hillary Clinton, in timp ce republicanul Donald Trump nu este sprijinit de nicio publicatie.

Pana si candidatul la prezidentiale aflat pe locul al treilea in sondaje, Gary Johnson, a atras simpatia a sase ziare. Candidatul de pe locul patru, Jill Stein din partea Verzilor, nu are nici el vreo publicatie de partea sa, dar macar niciuna nu s-a declarat impotriva sa.

Vedetele se incoloneaza in spatele candidatului favorit: Cine tine cu Clinton, cine cu Trump

La alegerile interne ale partidelor pentru nominalizarea unui candidat in cursa pentru Casa Alba, patru ziare au spus ca il vor sustine pe Donald Trump, insa de atunci nu si-au mai reconfirmat sprijinul.

In acelasi timp, la alegerile interne democrate, peste 80 de publicatii s-au aratat de partea lui Hillary Clinton, iar de atunci zeci ...citeste mai departe despre "Alegeri in SUA: Ziarele se inghesuie sa o sustina pe Clinton, Trump scrie istorie cu zero aliati din partea presei" pe Ziare.com

#Hillary Clinton sustinuta ziare, #Donald Trump zero ziare , #Stiri International