Alegeri prezidentiale in SUA: Clinton si Trump domina "Super Tuesday"

Miercuri, 02 Martie 2016, ora 06:53
1039 citiri
Alegeri prezidentiale in SUA: Clinton si Trump domina "Super Tuesday"
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump dominau "Super Tuesday" la jumatatea drumului dupa ce au castigat respectiv sase si cinci state, luand o optiune serioasa in vederea investiturii partidelor lor pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie.

Magnatul imobiliar Donald Trump si-a confirmat statutul de favorit al taberei republicane, castigand in cinci state unde mass-media americane au anuntat invingatorii, lasand totusi concurentului sau Ted Cruz foarte importantul stat Texas, unde acesta este senator, relateaza AFP.

"Super marti" in SUA - Miza uriasa pentru candidatii partidelor la prezidentiale (Infografic)

Texas, cel mai mare lot din aceasta zi de "Super Tuesday" cu 155 de delegati in joc in tabara republicana, este o victorie importanta pentru Ted Cruz, care a castigat de asemenea in statul Oklahoma.

Dar Donald Trump conduce in cursa pentru nominalizarea republicana dupa ce a castigat in Georgia, Virginia, Alabama, Massachusetts si ...citeste mai departe despre "Alegeri prezidentiale in SUA: Clinton si Trump domina "Super Tuesday"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri SUA, #Super Tuesday, #Hillary Clinton Donald Trump alegeri SUA , #Stiri International