Alegeri prezidentiale in SUA: cum stau candidatii in ultimul sondaj

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 23:30
1116 citiri
Alegeri prezidentiale in SUA: cum stau candidatii in ultimul sondaj
Foto: Facebook Hillary Clinton

Candidata democrata Hillary Clinton isi mentine avansul in cursa pentru castigarea Colegiului Electoral si a presedintiei SUA, potrivit celor mai noi rezultate ale proiectului Statele Natiunii, al Reuters/Ipsos si difuzat sambata.

Pe parcursul acestei saptamani, nu s-au inregistrat modificari. Clinton conduce in majoritatea statelor de care ar avea nevoie Donald Trump ca sa aiba o sansa pentru a obtine un minimum de 270 de voturi necesare pentru a castiga. Potrivit proiectului, Clinton ar avea 95% sanse sa castige, daca alegerile ar avea loc saptamana aceasta. Cel mai probabil rezultat ar fi 326 de voturi pentru Clinton si 212 pentru Trump.

Trump a avut miercuri cea mai buna dezbatere a sa din aceasta campanie, insa majoritatea sondajelor o indica pe Hillary Clinton drept castigatoare a ultimei dezbateri televizate intre cei doi candidati. Trump nu este de acord cu aceste constatari.

In timp ce unele sondaje nationale au indicat o usoara apropiere intre cei doi candidati pe ...citeste mai departe despre "Alegeri prezidentiale in SUA: cum stau candidatii in ultimul sondaj" pe Ziare.com

#sondaj presedinte SUA, #sondaj Clinton Trump , #Stiri International