Alegeri SUA: Joe Biden, amenintare majora pentru Hillary Clinton

Duminica, 02 August 2015, ora 13:25
1032 citiri
Alegeri SUA: Joe Biden, amenintare majora pentru Hillary Clinton
Foto: whitehouse.gov

Vicepresedintele american Joe Biden si consilierii sai examineaza activ posibilitatea unei candidaturi la presedintia Statelor Unite, ceea ce ar insemna o amenintare serioasa pentru Hillary Clinton in cursa pentru nominalizare din cadrul Partidului Democrat.

Biden a sustinut mai multe conferinte la locuinta sa din Washington pentru a discuta aceasta posibilitate si a declarat ca va lua o decizie la sfarsitul verii, scrie Reuters care citeaza New York Times.

Insa Times citeaza mai multe persoane care au discutat cu Biden si cu apropiati ai acestuia, conform carora tabara vicepresedintelui i-a contactat pe liderii democrati si pe sponsorii care nu si-au exprimat un agajament ferm fata de candidatura lui Clinton, favorita dintre cei cinci democrati inscrisi in cursa prezidentiala, sau care sunt ingrijorati de perspectivele acesteia.

Biden, in varsta de 72 de ani, a avut mai multe intalniri la resedinta sa ...citeste mai departe despre "Alegeri SUA: Joe Biden, amenintare majora pentru Hillary Clinton" pe Ziare.com

#Joe Biden candidat presedintie, #Joe Biden Hillary Clinton alegeri SUA , #Stiri International