Alerta antitero la cel mai inalt nivel la Bruxelles. Populatia avertizata, metroul inchis

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 10:12
999 citiri
Alerta antitero la cel mai inalt nivel la Bruxelles. Populatia avertizata, metroul inchis
Foto: Arhiva Ziare.com

Metroul din Bruxelles a fost inchis sambata, dupa ce autoritatile din capitala belgiana au ridicat la maxim nivelul de alerta terorista si au atentionat populatia sa evite multimile din cauza unei "amenintari grave si iminente".

"La recomandarea Centrului de Criza al Serviciului Publice Federal de Interne (Ministerul de Interne - n.red.), toate statiile de metrou vor ramane inchise sambata. Este o masura de precautie", a anuntat sambata dimineata compania publica de transport din Bruxelles (STIB) pe pagina sa de Internet, relateaza AFP.

Nivel maxim alerta terorista la Bruxelles - amenintarea e iminenta

La o saptamana de la atacurile de la Paris comise de militanti ai gruparii jihadiste Statul Islamic (SI) si in contextul in care unul dintre suspecti, care provenea din Bruxelles, este in continuare cautat si considerat de autoritati a fi extrem de periculos, orasul a fost plasat sub nivelul 4 de alerta, maxim, dupa o reuniune a unor ministri si a reprezentantilor politiei si ...citeste mai departe despre "Alerta antitero la cel mai inalt nivel la Bruxelles. Populatia avertizata, metroul inchis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alerta terorism Belgia, #alerta terorism Belgia metrou , #Stiri International