Alerta cu bomba in doua avioane Air France care zburau catre Paris UPDATE

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 07:02
792 citiri
Alerta cu bomba in doua avioane Air France care zburau catre Paris UPDATE
Foto: Facebook/Air France

Doua curse Air France din Statele Unite ale Americii spre Paris au fost deviate, marti noaptea, din cauza unor amenintari cu bomba. Cele doua aeronave vizate nu au mai ajuns in Franta, ci au aterizat pana la urma cu bine tot pe aeroporturi de pe continentul american.

Cursa Air France 65, care decolase din Los Angeles catre Paris, a fost deviata spre Salt Lake City, statul Utah. O bomba la bord a fost anuntata telefonic, informeaza CNN.

Imediat dupa acest incident, cursa Air France 55, care decolase de pe aeroportul Dulles din Washington tot catre Paris, a fost deviata spre Halifax, Nova Scotia (Canada), tot din cauza unei alerte cu bomba.

Nu se stie daca avertizarile telefonice au fost facute de aceeasi persoana.

"O ancheta este in curs de desfasurare pentru a se stabili natura exacta a acestor amenintari", a declarat agentul FBI Todd Palmer. Pasagerii sunt interogati de FBI si autoritatile cauta in avioane material explozibil.

Nu au fost trimse avioane militare ...citeste mai departe despre "Alerta cu bomba in doua avioane Air France care zburau catre Paris UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alerta bomba Air France, #avioane deviate Air France bomba Paris , #Stiri International