Alerta la Washington: Colete explozive au fost trimise la 6 institutii guvernamentale si militare

Marti, 27 Martie 2018, ora 10:29
892 citiri
Alerta la Washington: Colete explozive au fost trimise la 6 institutii guvernamentale si militare
Foto: Arhiva Pixabay

Mai multe colete suspecte au fost trimise la sase institutii guvernamentale si situri militare situate in zona capitalei americane Washington.

Biroul Federal de Informatii (FBI) si autoritati militare au declarat ca investigheaza sase colete suspecte continand componente explozive, a relatat NBC News. Acestea au fost trimise la situri ale armatei si serviciilor de informatii care isi au sediul in zona Washingtonului.

"La 26 martie, FBI a raspuns la sesizarea privind colete suspecte la numeroase situri guvernamentale. Fiecare colet a fost ridicat pentru analize suplimentare", a declarat Biroul federal intr-o postare pe Twitter.

Primul colet a fost descoperit, luni dimineata, la Universitatea Nationala de Aparare, a relatat NBC.

Celelalte au fost reperate la centrele de triere a corespondentei de la CIA si Casa Alba dintr-o suburbie a Washingtonului si la o facilitate a marinei din Dahlgren, in Virginia.

Autoritatile au declarat presei ca aceste colete au fost trimise prin posta, iar unele aveau in interior scrisori al caror continut a fost calificat drept "confuz".

FBI examineaza in prezent coletele pentru a stabili daca acestea provin de la aceeasi persoana sau aceleasi persoane si daca trebuie luate in serios. ...citeste mai departe despre "Alerta la Washington: Colete explozive au fost trimise la 6 institutii guvernamentale si militare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#colete suspecte SUA, #colete suspecte Washington , #Stiri International