Ambasada Romaniei la Londra cere Sky News sa difuzeze rezultatele anchetei DIICOT

Joi, 11 August 2016, ora 21:10
840 citiri
Ambasada Romaniei la Londra cere Sky News sa difuzeze rezultatele anchetei DIICOT
Foto: Twitter/Sky News

Ambasada Romaniei la Londra a transmis, joi, Sky News o noua scrisoare, in care solicita postului britanic sa difuzeze rezultatele anchetei DIICOT cu privire la reportajul jurnalistului Stuart Ramsay, acuzat de autoritatile de la noi ca a falsificat investigatia despre "traficantii de arme" care vand oricui, inclusiv teroristilor.

In scrisoarea transmisa Sky News, Ambasada romana a prezentat concluziile preliminare ale anchetei DIICOT, si anume ca afirmatiile din reportaj sunt false, se arata intr-un comunicat al misiunii diplomatice remis Ziare.com.

Ancheta Sky News: Cercetarea DIICOT ar putea fi extinsa asupra jurnalistilor britanici (Surse)

"Evaluarile preliminare ale DIICOT conduc deja catre ideea ca reportajul este un fals. Apar inadvertente clare in legatura cu persoanele din reportaj, tipurile de arme si detinatorii acestora, modalitatile de tranzactionare, etc. Ancheta este in derulare", se precizeaza in scrisoare.

Diplomatii romani au mai explicat, in documentul ...citeste mai departe despre "Ambasada Romaniei la Londra cere Sky News sa difuzeze rezultatele anchetei DIICOT" pe Ziare.com

#Ambasada Romania scrisoare Sky News, #Sky News rezultate ancheta DIICOT , #Stiri International