Ambasada Rusiei ia peste picior SUA cu un meme si un mesaj jignitor

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 16:26
1596 citiri
Ambasada Rusiei ia peste picior SUA cu un meme si un mesaj jignitor
Foto: Twitter/Russian Embassy UK

Dupa ce presedintele american Barack Obama a anuntat expulzarea a 35 de diplomati rusi din SUA, ca sanctiune pentru implicarea Moscovei in alegerile prezidentiale din Statele Unite, pe scena politica au aparut reactii vehemente.

In timp ce liderul rus Vladimir Putin a spus ca el nu va expulza niciun diplomat american, iar Trump l-a ridicat in slavi pentru aceasta decizie, Ambasada rusa din Marea Brtanie a reactionat intr-un mod neobisnuit pentru ce inseamna diplomatia mondiala.

Pe contul de Twitter al Ambasadei ruse in UK (verificat ca fiind cel oficial) a aparut o postare cu un meme si un mesaj pentru Administratia Obama.

Mai exact, imaginea infatisa un boboc de rata, peste care era scris cuvantul "lame", impreuna formand expresia "lame duck", care in limba engleza inseamna un oficial care isi va incheia mandatul in curand si al carui succesor a fost deja ales - o trimitere la actualul presedinte american Barack Obama.

"Presedintele Obama expulzeaza 35 de diplomati rusi ...citeste mai departe despre "Ambasada Rusiei ia peste picior SUA cu un meme si un mesaj jignitor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ambasada Rusia meme SUA, #Ambasada Rusia ironizeaza SUA , #Stiri International