Ambasadorul SUA in Romania, despre Brexit: Rezultatul e dezamagitor, dar Marea Britanie nu trebuie pedepsita

Marti, 28 Iunie 2016, ora 17:57
1206 citiri
Ambasadorul SUA in Romania, despre Brexit: Rezultatul e dezamagitor, dar Marea Britanie nu trebuie pedepsita
Foto: Facebook / Hans Klemm

Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie este dezamagitor, dar vointa poporului britanic trebuie respectata, iar tara sa nu fie pedepsita.

"Statele Unite sunt dezamagite de rezultatul votului de joi dar, asa cum a spus si presedintele Obama, trebuie sa respectam decizia poporului britanic (...) Acum, provocarea pentru Marea Britanie, Uniunea Europeana, dar si pentru alti parteneri ai Marii Britanii este sa schiteze un drum inainte.

Speram ca se va face intr-un mod productiv, organizat. Nu credem ca este necesar sau potrivit sa existe o abordare punitiva in plecarea Marii Britanii din Uniunea Europeana", a declarat Hans Klemm la postul public de televiziune, conform Mediafax.

Liderii Frantei, Germaniei si Italiei, state fondatoare ale UE, au cerut in repetate randuri Marii Britanii sa activeze rapid articolul 50 al tratatului de la Lisabona, ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA in Romania, despre Brexit: Rezultatul e dezamagitor, dar Marea Britanie nu trebuie pedepsita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm Brexit, #ambasador SUA Marea Britanie Brexit , #Stiri International