Ambasadorul SUA la NATO: Romania participa cu mijloace militare la lupta impotriva Statului Islamic

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 20:12
772 citiri
Ambasadorul SUA la NATO: Romania participa cu mijloace militare la lupta impotriva Statului Islamic
Foto: Arhiva Ziare.com

Ambasadorul SUA la NATO, Douglas Lute, a precizat ca Romania participa cu mijloace militare la lupta coalitiei internationale impotriva Statului Islamic, insa nu a mentionat cu exactitate care este contributia noastra.

"Sunt cel putin trei aspecte importante ale crizei din Siria. Iar Romania isi poate aduce contributia, asa cum fac si alte state aliate, in toate cele trei domenii. Tara dvs., alaturi de toate statele aliate, ma refer la toate cele 28 de state aliate, participa cu mijloace militare la coalitia armata impotriva Statului Islamic", a declarat diplomatul american, potrivit Digi 24.

Ministrul de Externe britanic: Tari precum Romania sa opreasca teroristii Statului Islamic

Douglas Lute a subliniat ca tara noastra poate participa inclusiv la negocierile politice din Siria, datorita faptului ca Bucurestiul a pastrat relatiile diplomatice cu Damascul.

"In final este necesara o solutie politica. Asa ca aliatii care au pastrat relatiile diplomatice cu Damascul ar putea ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA la NATO: Romania participa cu mijloace militare la lupta impotriva Statului Islamic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania militar Statul Islamic, #Romania Statul Islamic, #Romania lupta Statul Islamic , #Stiri International